fbpx

Személyes konzultációk

Egyre több vállalkozás és vezető érti meg, hogy a mentális felkészülés és fejlesztés legalább az egyik leghasznosabb eszköz.

Következő Stratégiai lépésed

A személyes konzultációs csomag 5 alkalmas stratégiai építkezést, és 5 alkalmas személyes egyensúly kialakítását foglalja magában.

Mi célja a személyes konzultációnak

A személyes konzultációk az egyik legerősebb eszközöd lesz a masszív sikerek elérésében. A legsikeresebb vállalkozások már felfigyeltek arra, hogy a mentális felkészülés elengedhetetlen ahhoz, hogy jelentősen kiemelkedjenek a többiek közül. A RELINE-nal való együttműködésed során 1-1 találkozókon, hetente kétszer, 5 héten keresztül, a STRATÉGIAI és a SZEMÉLYES erősségeidre helyezzük a hangsúly, a korlátjaid feloldásával.

Stratégiai oldalad

Akár vállalkozóként, akár vállalkozás vezetőjeként keresel fel bennünket, olyan stratégiai alapokat építünk ki közösen, ami a készségek felmérésétől az MVP-ig, és az ahhoz tartozó Road Map kialakításáig vezet.

  1. alkalom:                    Készségek és képességek felmérése
  2. alkalom:                    Feladat definiálás és részletek kidolgozása
  3. alkalom:                    Product – Market Fit analízis
  4. alkalom:                    Célcsoportok
  5. alkalom:                    MVP; Road Map kialakítása
Személyes oldalad

A személyes egyensúly kialakítása során arra törekedünk, minden olyan lépésnél, amikor arra szükséged van, stabilan, önazonosan, önmagadban egyensúlyban a legnagyobb határozottsággal tudj reagálni.

  1. alkalom:                    Belső egyensúly vizsgálata
  2. alkalom:                    Célok - célkitűzés
  3. alkalom:                    Fókusz
  4. alkalom:                    Siker kérdései
  5. alkalom:                    Belső és Külső kommunikáció összhangja

Kinek ajánljuk a személyes konzultációs csomagot

Akár most gondolkodsz azon, hogy elkezdj egyet, és szükséged van a támogatásra, hogy a megfelelő irányba haladj, akár már vállalkozó vagy, de elértél egy plafonig, a RELINE 1-1 személyes konzultációk során, a támogatásunkkal ki fogsz alakítani egy tervet, amivel hatványozottan növekedhetsz a siker felé. A konzultációkon megismerkedünk Veled, és a vállalkozásoddal, és személyre-szabottan kialakítjuk a számodra legmegfelelőbb módot, hogy elérd a terveidet, és a vállalkozásod igényeit messzemenőkig teljesíteni tudd. Ahogy haladsz a folyamatban, úgy fogod érzékelni a fejlődést alkalomról – alkalomra.

A konzultációk előnyei

Az élvonalbeli sportolóktól a vállalkozás- és politikai vezetőkig, a kiemelkedők edzőkkel, konzulensekkel dolgoznak együtt. Az edzők nem csak az egyéni teljesítmény egyszeri eléréséért dolgoznak a sportólókkal. Ahogy ők sem, mi sem csak az egyszeri siker elérésében hiszünk. Az egyén teljesítménye önmagában is fontos, de csapattagként még inkább szerepe van. A konzultációk célja, hogy támogatásunkkal megtaláld a korlátaidat, és felülemelkedj azokon.

Jelentkezz a 10 alkalmas személyes konzultációs csomagodra

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba velünk | reline 

A felkínált csomagjaink és programjaink között megtalálod a csoportos hosszabb távú együttműködés elemeit, de emellett szervezhetünk közösen workshopokat, előadásokat, mindset csoportos programokat, csoportos és egyéni konzultációkat.

Ha szeretnél ezekről még többet megtudni, részleteket vagy vállalkozásra - személyre szabni elemeit, akkor kérünk, hogy keress fel bennünket. 

Szeretnénk beszélni VELED, és kitalálni épp mi működik (vagy épp mi nem) és közösen megtalálni azt, ami a legjobb számodra, vállalkozásodnak!

 Reméljük, hogy hamarosan akár már személyesen is találkozunk! 

Üdvözlettel, László és Roland

reline | we speak human

>