fbpx

BUSINESS TRANSFORMATION


A Business Transformation több, mint csak felmérések és tervek készítése. Együttműködésünk alatt elkészítjük a vállalkozás ideális működési modelljét. Sok minden okozhatja egy vállalkozás nehézségeit, de ahhoz, hogy a céged mögötti helyzetet megértsük, egészen a okok szintjéig kell leássunk. A siker a közös munkák során a számokra és logikára épül, de érdeklődünk az emberek iránt is, akik ezek mögött vannak. A Business Transformation-t a MAPPING-gel kezdjük el, hogy felmérjük a vállalkozás jelenlegi helyzetét.

MAPPING


A MAPPING célja, hogy feltárjuk a jelenlegi rendszerek, termékek/szolgáltatások, üzleti célok és a vállalkozásban dolgozók közötti kapcsolatokat. Ahhoz, hogy a vállalkozás sikeresen elérje a kitűzött célokat, minden érintettnek világosan kell látnia, honnan hová szeretnénk eljutni. A kérdésekre csoportos és egyéni foglalkozások keretein belül keressük meg a válaszokat. A felméréssel pontos képet kapunk a jelenlegi állapotról. Így elkerüljük azt, hogy időt és pénzt pocsékoljunk, emellett megértjük mi az, ami működik és mi az, ami nem.

Az eredmények alapján egy személyre-szabott program javaslatot készítünk a további együttműködésre az alábbi területekre bontva.

SELF-BALANCE INTEGRATION


A mai kor egyik legkiemelkedőbb feladata megtalálni azokat az embereket, akik összhangban tudnak lenni a vállalkozás céljaival, missziójával. Bebizonyosodott, hogy a korábbi elképzelések, például, a vevő a legfontosabb láncszem a vállalkozás életében, a mai korban már nem érvényesek. Egy vállalkozás legfontosabb alappillére az ember, aki a pozíciók mögött van. Egy vállalkozás akkor tudja legoptimálisabban elérni a céljait, ha az azt megvalósítók rendezett belső és külső körülmények között vannak. Ennek a modulnak az a célja, hogy átalakítsuk az ellentéteket, és azokat az elemeket, amelyek rugalmatlanná teszik az egész rendszert.

Inner Balance transformation

Sok esetben a tulajdonosi és vezetői nézőpontok, a minél jobb számok elérésében látják a vállalkozás sikerességét. Ugyanakkor az alkalmazottak pedig a saját munkakörülményiek és feltételeik teljesítésének fontosságát helyezik előtérbe. Ahelyett, hogy a szokásos „mindenkinek” igaza kell legyen megközelítést alkalmaznánk, a célunk az, hogy mind a vezetők számára, mint az alkalmazottak számára egyértelművé tegyük, a belső egyensúly megtartása mindenki számára hosszútávú értéket képvisel.

Communication

Az üzleti kommunikációban a fő téma legtöbbször maga az üzlet. Ezért nem meglepő, ha minél nagyobb a kommunikáció hatékonysága, annál nagyobb a valószínűsége az üzleti fejlődésnek. A kommunikáció folyamata azonban egy összetett és nem mindig egyértelmű jelenség. A technológia fejlődése mellett a kommunikáció fő eleme mindig is az egyén volt. Az ügyfelek kiszolgálása, partneri kapcsolatok ápolása és a bizalommal átitatott belső kommunikáció egyaránt azon múlik, hogyan fejezzük ki magunkat. Kevésbé érdekelnek bennünket a félelem és a kontroll-alapú irányítási rendszerek. Sokkal fontosabbnak tartjuk az egyértelmű, de közösen kialakított, mindenki számára biztonságos kommunikációt.

contact for business transformation


RémLászló

laszlorem@relineinc.com

KovácsRoland

rolandkovacs@relineinc.com

OPERATION TRANSFORMATION


Számunkra a valódi változás magában foglalja a saját viselkedésünk és a munkamódszerek megváltoztatását. Gondoskodunk arról, hogy a munkatársak adaptálják az átalakulást, vagyis beépítsék azt a mindennapi életükbe. Az operatív átalakítás akkor lehet sikeres, ha a célok világos áttekintésével és a kompetenciák, szükségletek feltérképezésével közelítik, függetlenül attól, hogy technológiai változást vagy költségcsökkentést igényel-e. Nem a válság következményeit kezeljük, hanem az okait.

Goal Adjustment

Sok esetben a tulajdonosi és vezetői nézőpontok, a minél jobb számok elérésében látják a vállalkozás sikerességét. Ugyanakkor az alkalmazottak pedig a saját munkakörülményiek és feltételeik teljesítésének fontosságát helyezik előtérbe. Ahelyett, hogy a szokásos „mindenkinek” igaza kell legyen megközelítést alkalmaznánk, a célunk az, hogy mind a vezetők számára, mint az alkalmazottak számára egyértelművé tegyük, a belső egyensúly megtartása mindenki számára hosszútávú értéket képvisel.

Strategic Coherence

  • Business modell refresh: Ügyfélprofil, PM fit
  • LEAN módszertan

Team Design

  • Kompetenciák, hiányosságok
  • Csoportdinamika

Design Transformation


A sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen, hogy minden résztvevő figyelme irányba mutasson, amerre a vállalkozásnak mennie kell. A célok kitűzése, rendszer felépítése és a belső összhang a kollégák és vezetők között csak akkor ér valamit, ha ezek a célokkal is összhangban vannak. Ráadásul a mindennapok során ezeket a tettek szintjén is ismerni kell.

Focus Replacement

A fókusz a siker szempontjából kritikus. Ha tudjuk hová fordítsuk a figyelmünket, akkor pontosan megértjük és átlátjuk vállalkozásunk működését. Ez ugyanúgy fontos a nehéz döntések előkészítéséhez és a hétköznapi működésben egyaránt. A céloknak megfelelő feladatok kiválasztása és összekapcsolása segít abban, hogy hatékonyan dolgozzunk

Efficiency Improvement

A személyes és az üzleti eredményesség mutatói segítenek abban, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokból a lehető legtöbbet hozzuk ki. Mindezt kényelmetlen kompromisszumok nélkül. Mindannyian keressük a lehetőséget, hogy gyorsabban, nagyobb eredményeket érjünk el. Ha sikerül megtalálnunk azokat a tevékenységeket, melyekkel időt és pénzt (vagy más erőforrást) spórolhatunk az rövid és hosszú távon egyaránt a vállalkozásunk és önmagunk előnyére válik.

Design Thinking

A Design Thinking egy bevált és könnyen megismételhető problémamegoldó folyamat, amelyet bármely vállalkozás vagy szakma alkalmazhat eredményesen. Ötvözi a kreatív és a kritikus gondolkodást, amely lehetővé teszi az információk és ötletek gyűjtését, rendszerezését, a döntések meghozatalát. A megoldásokra fókuszál a problémák helyett.

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba velünk | reline 

A felkínált csomagjaink és programjaink között megtalálod a csoportos hosszabb távú együttműködés elemeit, de emellett szervezhetünk közösen workshopokat, előadásokat, mindset csoportos programokat, csoportos és egyéni konzultációkat.

Ha szeretnél ezekről még többet megtudni, részleteket vagy vállalkozásra - személyre szabni elemeit, akkor kérünk, hogy keress fel bennünket. 

Szeretnénk beszélni VELED, és kitalálni épp mi működik (vagy épp mi nem) és közösen megtalálni azt, ami a legjobb számodra, vállalkozásodnak!

Reméljük, hogy hamarosan akár már személyesen is találkozunk! 

Üdvözlettel, László és Roland

reline | we speak human

>