fbpx

ismerj meg minket

reline | rólunk

KovácsRoland

founder | innovation specialist

Geofizikusból viselkedéselemző, majd innovációs stratéga. Több mint 10 éves hazai és nemzetközi projekt megvalósítási tapasztalattal 3 kontinens, 7 országában. A munkám egyetlen kérdés köré épül: Hogyan lehetünk jobbak? Mérnökként az elmúlt években emberek százaival dolgoztam több tucat projekten, ahol a fókuszban az egyértelmű célok, precíz tervezés és következetes megvalósítás áll. Ezek a vezérelvek alapjaiban határozzák meg egy sikeres projekt kivitelezését, legyen szó egy termék fejlesztéséről, autópálya építésről vagy külföldi piacra lépésről.

RémLászló

founder | personal | business development

Elsősorban Apa, partner, barát és érdeklődő ember. Építészként legfontosabb az volt számomra, hogy a produktum ne csak elegáns, modern, hanem használható is legyen. Az ember, mint lépték határozta meg a munkámat. 2013-ban egy komoly váltás előtt voltam, mert már nem éreztem a lelkesedést a munkám iránt. Pár év, legalább két nagyon fontos technika elsajátítása és több száz órányi munka után, ma már hazai és nemzetközi kliensekkel dolgozom személyiség és vállalkozásfejlesztési területeken.

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba velünk | reline 

A felkínált csomagjaink és programjaink között megtalálod a csoportos hosszabb távú együttműködés elemeit, de emellett szervezhetünk közösen workshopokat, előadásokat, mindset csoportos programokat, csoportos és egyéni konzultációkat.

Ha szeretnél ezekről még többet megtudni, részleteket vagy vállalkozásra - személyre szabni elemeit, akkor kérünk, hogy keress fel bennünket. 

Szeretnénk beszélni VELED, és kitalálni épp mi működik (vagy épp mi nem) és közösen megtalálni azt, ami a legjobb számodra, vállalkozásodnak!

 Reméljük, hogy hamarosan akár már személyesen is találkozunk! 

Üdvözlettel, László és Roland

reline | we speak human

>