fbpx

Interjú – Egerszegi Anna– Voice/ dialogue coach | beszédtechnika-tanár

A szép hang hatalmas varázserővel bír, ahogy az igényes és ápolt külsőhöz, úgy a kellemes hanghoz is automatikusan pozitív tulajdonságokat társítanak az emberek.

Annával leültünk beszélgetni, és útközben sok olyan területet érintettünk, amelyek hasznos információk lesznek a személyes és online megjelenés esetén is. 

Rém László

Nem feltétlenül készültem előre kérdésekkel, nem is veszem elő a kérdéslistámat, hogy azon végig-rángassalak. Merthogy nem feltétlenül ez a cél.  Láttam, hogy logopédusként is dolgozol. Te hogy aposztrofálod magad?

Egerszegi Anna

Alapvetően kitaláltam ezt a voice coach elnevezést magamnak, ami Magyarországon még nem volt soha. Viszont Amerikában, külföldön ez egy bevett elnevezés. És az amerikai színi akadémiákon így hívják a logopédusokat, beszéd-tanárokat, akik a színészeket képzik. És akkor azon azon gondolkoztam, hogy mivel ez a logopédus dolog még mindig a gyerekekhez fűződik, tehát beindít egy ilyen képzet-társítást, hogy "5 évesek járnak logopédushoz, de én felnőtt vagyok, én nem megyek el". 

A többit hallgasd meg itt:

2020. augusztus 08. Rém László

Tömören

Egerszegi Anna - Voice Coach

Alapítva:

2012 óta

tevékenységi terület:

egyéni és csoportos beszédtechnika tréningek, riportereknek, színészeknek, közép- és felsővezetőknek

 Legutolsó árbevétel:

n.a.

helyszín:

Budapest, Hungary

A vállalkozás alkalmazottainak száma:

1

A Vállalkozásról/interjú alanyról röviden:

Egerszegi Anna

Hiszek abban, hogy a szép hang hatalmas varázserővel bír, ahogy az igényes és ápolt külsőhöz, úgy a kellemes hanghoz is automatikusan pozitív tulajdonságokat társítanak az emberek. 2012 óta tartok egyéni és csoportos beszédtechnika tréningeket, riportereknek, színészeknek, közép- és felsővezetőknek és mindazoknak, akik használják a hangjukat munkájuk során, vagy csak fontos számukra a tiszta és érthető beszéd.

>