fbpx

EXECUTIVE PROGRAMok

Fektess a vállalkozásodba, önmagadon keresztül. Sokszorozd meg a hatást.

személyes fejlődés vezetőként

A vezetők élete rendkívül vonzó sokak számára, mert a világ legkönnyebb dolgának tűnik. Gazdagság, csillogás, hatalom. Egyáltalán nem az. Vezetőnek lenni nem pozíció, hanem választás kérdése. Akkor történik meg, mikor úgy döntesz, kilépsz a megszokásokból és változtatsz. Mindezt úgy, hogy közben másoknak is segítesz vele.

A Reline Executive Programjai azoknak a vezetőknek és vállalkozóknak szól, akik tartós változásokat szeretnének elérni az életükben, és mindezt támogatott és védett környezetben.

VÁLASZD KI A PROGRAMOD

MIT TEHETÜNK ÉRTED

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK – ONLINE

Az online személyes konzultációk során 10 alkalommal találkozunk. Ha nincs kifejezetten olyan témád, amivel már régóta foglalkozol, akkor mi is segítünk, hogy kihozd magadból és a vállalkozásodból azt, ami számodra fontos.

BUSINESS BY DESIGN WORKSHOPOK

A Business by Design workshopok 2 – 3 napos közös munkára épülő együttműködések. A Workshopok a vállalkozásodban lévők számára, vagy vezetőknek feladat-orientált találkozók.

PEER
GROUP-OK

A peer-goup-ok lehetőség arra, hogy akár stratégiai feladatokról tudj olyanokkal egyeztetni, akik hasonló területen már releváns tapasztalatokkal rendelkeznek.

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba velünk | reline 

A felkínált csomagjaink és programjaink között megtalálod a csoportos hosszabb távú együttműködés elemeit, de emellett szervezhetünk közösen workshopokat, előadásokat, mindset csoportos programokat, csoportos és egyéni konzultációkat.

Ha szeretnél ezekről még többet megtudni, részleteket vagy vállalkozásra - személyre szabni elemeit, akkor kérünk, hogy keress fel bennünket. 

Szeretnénk beszélni VELED, és kitalálni épp mi működik (vagy épp mi nem) és közösen megtalálni azt, ami a legjobb számodra, vállalkozásodnak!

 Reméljük, hogy hamarosan akár már személyesen is találkozunk! 

Üdvözlettel, László és Roland

reline | we speak human

>